Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Antonsen vandt Horsens Lang Weekend

JOFN Arne_M._Horsens_2015

IM Mikkel Antonsen sikrede sig med 6 point af 7 mulige den udelte førsteplads i Horsens Lang Weekend, der har været afviklet med 128 deltagere siden torsdag formiddag. To runder både torsdag, fredag og lørdag, for så at slutte med en enkelt runde søndag. (Her et billede fra HLW af fire af de ni der endte på 5,5 point. Foto Tim Bjerrre.)

 

I sidste runde vandt Mikkel Antonsen med sort over FM Poul Rewitz, der ofte spiller utraditionelt, og her valgte 1.c2-c3 som sit bud på, hvordan man overrasker sin modstander i åbningen. Det gav dog nem udligning for Antonsen, der som den eneste i en større gruppe af spillere med fem point vandt i sidste runde.

 

Hele ni spillere delte andenpladsen med 5,5 point. Korrektion fastlagde som sædvanligt placeringer og præmier. De ni navne med den fine score 5,5 af syv er:
IM Jens Ove Fries Nielsen, IM Karsten Rasmussen, IM J. Carlstedt, Tyskland, IM Igor Teplyi, IM John Arni Nilssen, FM Arne Matthiessen, FM Martin Matthiessen, Tobias Rostgaard, BMS og Thomas Andersen, Nordre. 

 

Poul Rewitz blev stående på de 5 point han havde efter 6.runde og blev nummer 11 med en ratinggevinst på 24 point. John Arni Nilssen hentede 36 ratingpoints, men ellers var det en beskeden ratinghøst der blev til toppen. Så Rewitz kan trods alt glæde sig over ratingfremgangen.

 

Turneringsvinderen, Mikkel Antonsen, fik kun seks ratingpoints ud af turneringen og har nu 2462. Til gengæld vandt han førstepræmien på 5.000 kroner.

 

Der var en del ratingpræmier i den åbne turnering, som har været afviklet siden 2009 og synes at være blevet en fin, fast sommertradition i det danske skakliv.

 

http://skakklub.net/hsf/denlange/2015/tabel2.html

Kommende begivenheder

 DM i Skak 2018

          

ccc2018

 Fredericia 2018

 politiken cup

 Hurtig DM Senior

Afsluttede begivenheder

 Odense Mesterskabet 2017

 Hurtigskak DM 2017 Seniorer

 DM I Hurtigskak

Øvrigt

danskskaksalg2

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media