Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Gyldent forår giver Mikkel FM-titel

Mikkel Manosri_Jacobsen__nybagt_Fide-mester

Den 15-årige Mikkel Manosri Jacobsen er udnævnt til FIDE-mester. Det er den anden juniorspiller i denne uge - og den tredje dansker i løbet af ugen i det hele taget, der får titlen.

 

Den afgørende fremgang er sket i løbet af fire turneringer i foråret, heraf tre turneringssejre i Sondex Cup, Quick Weekend og Brønshøj. Kun i Kronborgturneringen måtte Mikkel "nøjes" med en andenplads. I alle fire turneringer var han ubesejret.

 

Når Brønshøjmesterskabets sejr med 8 af 9 bliver registreret vil ratingtallet være nærmere 2400 end de 2300 ELO, der skal til for at opnå FM-titlen.

 

Mikkel Manosri Jacobsen har spillet seriøs skak i tre år og havde kun dyrket spillet seriøst i halvandet år, da han spillede remis mod sin første stormester, GM Ralf Åkesson i Xtracon Grand Masters i 2013, fortæller Mikkels far, Karsten Jacobsen, som også har taget billedet.

 

Mikkel har valgt at lade sig fotografere ved Nimzowitschs grav, hvilket tyder på at den 15-årige ikke kun behersker spillet, men også er opmærksom på at bringe historien med i sin skaklige bagage.

 

Næste opgave for Mikkel bliver Sveins Mindeturnering i Oslo senere i juni, og til efteråret deltager han i ungdoms-EM i Kroatien sammen med mange af de andre unge danske talenter.

Kommende begivenheder

 DM i Skak 2018

          

ccc2018

 Fredericia 2018

 politiken cup

 Hurtig DM Senior

Afsluttede begivenheder

 Odense Mesterskabet 2017

 Hurtigskak DM 2017 Seniorer

 DM I Hurtigskak

Øvrigt

danskskaksalg2

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media