Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

12-årige Filip Boe FIDE-mester

FM Filip_Boe
I en alder af kun 12 år bliver Filip Boe Olsen FM. Det har længe været klart, at Filip er et meget stort talent, men at han skulle passere 2300 i ELO som 12-årig har nok alligevel overrasket en del.
 
Efter DM i Svendborg i Påsken og turneringer i Kolding, Fredericia og et par stykker i Tyskland har Filips danske ratingtal akkurat knebet sig over 2200. Vigtigere i forhold til FM-titlen er det, at hans ELO er kommet over de nødvendige 2300.
 
Filip er søn af juniorlandstræner Mads Boe, som på facebook skriver, at "den kommende tid kommer til at handle om stabilisering og "overlevelse" - efterfulgt af en glad smiley.
 
En af de første turneringer, der kan stabilisere det fine ratingtal kan blive i Fredericia. Her siger formand Claus Marcussen:
 
- For os her i foreningen er der et ekstra aspekt i den flotte præstation. For to år siden under "Glenco Chess 2013" nævnte jeg for Filip, at en dag ville det være hans tur til at blive inviteret. Og selvfølgelig spurgte han til hvornår. Svaret var når han passerede 2250 i ELO.
 

- Så jeg har benyttet lejligheden til at udstede den første invitation - og Filip har sagt ja, tilføjer Claus Marcussen. 

Kommende begivenheder

 DM i Skak 2018

ccc2018

 Fredericia 2018

 politiken cup

 Hurtig DM Senior

Afsluttede begivenheder

 Odense Mesterskabet 2017

 Hurtigskak DM 2017 Seniorer

 DM I Hurtigskak

Øvrigt

danskskaksalg2

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media