Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Caruana og Nakamura videre i VM

skak

Nakamura til venstre, lidt skjult, og en glad Caruana gik videre til Kandidatturneringen fra FIDE Grand Prix turneringen i Khanty-Mansiysk. De to delte førstepladsen med Jakovenko, som til højre på billedet også nyder den delte sejr. (foto Kirill Merkurev)

 

Jakovenko er trods den delte førsteplads med stilfærdige 6,5 points i 11 partier ikke videre i VM-kvalifikationen. Det skyldes et enkelt halvsløjt resultat - i turneringen i Tbilisi, som var et af de fire FIDE Grand Prix'er. Først delte Caruana og Gelfand sejren i Baku, dernæst sejrede Andrejkin i Tashkent foran Nakamura og Mamedyarov. I Tbilisi vandt Tomashevskij foran Jakovenko - og så tre mand på deling i Khanty-Mansiysk.

 

Systemet har været sådan, at deltagerne i de fire Grand Prix havde mulighed for at deltage i de tre. Og efter et særligt pointsystem har man så sammenholdt resultaterne.

 

Det gav en samlet førsteplads til Caruana, andenplads til Nakamura og tredjeplads samlet til Jakovenko. Nummer fire samlet blev Tomashevskij, som med et bedre resultat end tredjesidstepladsen i Khanty-Mansiysk kunne have sikret sig en overraskende plads i Kandidatturneringen, som er sidste skridt på vejen til en VM-match mod Magnus Carlsen. 

Kommende begivenheder

 DM i Skak 2018

ccc2018

 Fredericia 2018

 politiken cup

 Hurtig DM Senior

Afsluttede begivenheder

 Odense Mesterskabet 2017

 Hurtigskak DM 2017 Seniorer

 DM I Hurtigskak

Øvrigt

danskskaksalg2

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media