Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Holdskak i Sverige og Tyskland

 

I weekenden er der fuldt program både i Elitserien Allsvenskan og i Bundesligaen. I begge ligaer forventes danskere i aktion. Peter Heine Nielsens svenske klub, SK Rockaden Stockholm, skal spille hele tre kampe, men om Peter Heine er med i Sverige eller evt. spiller bundesliga for OSG Baden-Baden, vides i skrivende stund ikke. Også GM Sune Berg Hansen kan være i et dilemma om han skal spiller for Lund i den svenske liga eller for Hamburg i Tyskland. Flere af de bedste svenskere står i samme position. Det bliver spændende at se holdopstillingerne i begge ligaer.

 

ligaer
Blandt de danskere der forventes i aktion i Sverige er brødrene Niels Jørgen Fries Nielsen og Jens Ove Fries Nielsen for Burgsvik. IM Jens Ove Fries Nielsen har scoret 3 af 3 i Allsvenskan indtil nu og kan søndag møde Peter Heine Nielsen når Burgsvik møder SK Rockaden Stockholm. Også IM Andreas Skytte Hagen kan spille i Sverige, han har været med i de første par kampe for Lund.


Der er en enkelt kamp i Allsvenskan fredag aften SK Rockaden Stockholm – Team Viking. Såfremt der kommer live-dækning af de svenske opgør, vil der komme links her på siden. Se også den officielle hjemmeside: www.schack.se/Allsv/


I Bundesligaen vises alle partier live på http://bundesliga.liveschach.net/ lørdag kl. 14.00 og søndag kl. 10.00. Turneringens officielle hjemmesiden er ude af drift på grund af serverproblemer, men live-siden virker. Udover Peter Heine og Sune Berg kan IM Simon Bekker-Jensen komme i kamp i Bundesligaen. Simon Bekker-Jensen spiller for Norderstedt.

 

Kommende begivenheder

 DM i Skak 2018

ccc2018

 Fredericia 2018

 politiken cup

 Hurtig DM Senior

Afsluttede begivenheder

 Odense Mesterskabet 2017

 Hurtigskak DM 2017 Seniorer

 DM I Hurtigskak

Øvrigt

danskskaksalg2

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media