Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Hammer slog til i hurtigskakken

Aryan Tari_-Jon_Ludvig_Hammer._Foto_fra_TV2_Norge_Sportskanalen

Jon Ludvig Hammer får den 10. og sidste plads i Norway Chess i juni. Det er en kendsgerning efter at den norske stormester vandt Scandinavian Masters i Oslo sent fredag.

 

Slutstillingen efter fem partier med normal betænkningstid, som talte dobbelt, og fem runders hurtigskak:
1. GM Hammer, Norge, 12. 2. GM Fressinet, Frankrig, 11. 3. IM Tari, Norge, 7,5. 4.  GM Grandelius, Sverige, 6,5. 5. GM Hansen, Danmark, 4,5. 6. GM Agdestein, Norge, 3,5.

 

I løbet af ugen scorede Hammer tre gevinster og to remis i partier med almindelig betænkningstid og nøjagtig samme resultat opnåede han i hurtigskakken fredag aften. Her var Hammer lidt heldig i en vanskelig stilling i anden runde mod den hårdeste konkurrent til førstepladsen, Fressinet, som i hurtigskakken gik mat i en ellers fordelagtig stilling.

 

Treer blev lidt overraskende turneringens eneste IM, Aryan Tari, som scorede 3,5 i de fem hurtigpartier. Et af de hele point var mod Curt Hansen, som havde tårn, løber og bonde mod tårn - og under normale omstændigheder gevinst i et par træk. Men tiden løb ud for Curt Hansen, som også i hurtigskakken tabte en gevinststilling mod Fressinet. Hansen fik en gevinst og en remis, lige som i hovedturneringen. Gevinsten i hurtigskak var mod Grandelius som kun fik tre remiser i hurtigturneringen.

 

Billedet er fra norsk tv2's Sportskanalen fra opgøret mellem Tari og Hammer fra hovedturneringen. I hurtigskak tog de samme spillere remis i fire træk i sidste runde og sikrede dermed henholdsvis tredje- og førstepladsen.

Kommende begivenheder

 DM i Skak 2018

ccc2018

 Fredericia 2018

 politiken cup

 Hurtig DM Senior

Afsluttede begivenheder

 Odense Mesterskabet 2017

 Hurtigskak DM 2017 Seniorer

 DM I Hurtigskak

Øvrigt

danskskaksalg2

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media