Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Larsen hyldes på Københavns Rådhus

Arrangementet er udsolgt - der ken ikke bestilles flere billetter. (14. februar) Forfatteren Jan Løfberg, der skriver og udgiver den store Larsen-trilogi, har sendt følgende til hjemmesiden:

 

Bent Larsen mindes på Københavns Rådhus - Stormesterens 80 års-dag markeres den 4. marts

Onsdag den 4. marts markerer Københavnsk Skoleskak og Skakklubben K41, at stormester Bent Larsen ville være fyldt 80 år. Skakklubben K41 hylder den afdøde stormester med en foredragsaften på Københavns Rådhus i ”Den Gamle Hovedkasse” fra kl. 19 til 21, mens københavnske skoleskakspillere tidligere på dagen kan spille simultan mod stormester Peter Heine Nielsen.

 

Peter Heine Nielsen var nær ven med Bent Larsen, og han besøgte ofte Larsen i hjemmet i Argentina. Peter Heine vil holde et foredrag om den seneste VM-match mellem verdensmesteren Magnus Carlsen og inderen Vishy Anand. Peter Heine er træner for den norske verdensmester, og han vil trække tråde fra nutidens bedste skak til dengang, Bent Larsen var blandt verdens bedste.

 

Endvidere vil forfatteren Jan Løfberg holde et causeri om Bent Larsens københavnerliv. Bent Larsen kom til hovedstaden i 1952 og boede i over 20 år i København.

 

Der er gratis adgang til foredragene på Københavns Rådhus, og der er plads til 80 personer. Billetter til foredragsaftenen kan bestilles hos  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Navne på tilhørerne skal opgives, og der kan maksimalt bestilles fire billetter pr. mailadresse. I forbindelse med foredragsaftenen vil der blive trukket lod om 40 gratis bogpræmier.

 

Der er adgang til foredraget gennem bagindgangen til Københavns Rådhus. Du finder bagindgangen (præcis modsat af hovedindgangen) ud for Falck-stationen, hvor man skal melde sig hos vagten fra kl. 18.30 til 18.55.

 

Hold dig orienteret på hjemmesiderne: www.k41.dk – www.kbhskoleskak – www.ksu.dk

 

Jan Løfberg


raadhusKommende begivenheder

 DM i Skak 2018

ccc2018

 Fredericia 2018

 politiken cup

 Hurtig DM Senior

Afsluttede begivenheder

 Odense Mesterskabet 2017

 Hurtigskak DM 2017 Seniorer

 DM I Hurtigskak

Øvrigt

danskskaksalg2

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media