Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Skolernes Skakdag 2017

Når Undervisningsordfører Anni Matthiesen (V) åbner Skolernes Skakdag i morgen fredag den 10. februar 2017, sætter et rekordstort antal elever på 39.742 fordelt på 266 skoler sig til skakbrætterne for at deltage i Skolernes Skakdag - også kaldt hjernegymnastikkens

motionsdag.

 

Skolernes Skakdag foregår på de lokale skoler og organiseres af skolens lærere, pædagoger og ældste elever, der i januar er uddannet PLAYMASTERS, så de ikke sættes skakmat af de yngre elever.

 

 

 

Skolernes Skakdag afholdes for 7. år og 2017 er endnu et rekordår med flere skoler og elever end nogensinde før. Det glæder generalsekretær i Dansk Skoleskak, Mads Jacobsen der udtaler: - Skoleskak er nu et læringstilbud på hver 3. skole, da skak i skolen giver ro på
stolen. Det glæder mig at så mange elever jagter gode skaktræk i stedet for monstre, og i hvert fald for en dag sætter Pokémon skakmat.

Undervisningsordfører Anni Matthiesen (V) åbner Skolernes Skakdag fredag den 10. februar kl. 08.15-09.15 på Lindehøjskolen, Borgerdiget 105, 2730 Herlev. Hun åbner Skolernes Skakdag med ordene:  På Skolernes Skakdag er eleverne sammen om at træne koncentration, logisk tænkning og tænke fremad. Med strategi, koncentration og matematik er skak mere end et brætspil. Kort sagt - skoleskak er leg og læring, når det er bedst. Jeg glæder mig derfor over, at rekord mange skoler deltager i årets Skolernes Skakdag.


Skolernes Skakdag er trods navnet ikke kun én enkelt dag, men et årshjul af læringsaktiviteter med kurser, stævner og frikvarterskak samt årets Landsfinale i Skolernes Skakdag fredag den 24. marts i Magion, Grindsted. 


Skolernes Skakdag arrangeres af de lokale skoler i samarbejde med Dansk Skoleskak og partnerne Politiken, Spar Nord Fonden og Børnenes Hovedstad, Billund.

 

Se mere på www.skolernesskakdag.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommende begivenheder

 DM i Skak 2018

          

ccc2018

 Fredericia 2018

 politiken cup

 Hurtig DM Senior

Afsluttede begivenheder

 Odense Mesterskabet 2017

 Hurtigskak DM 2017 Seniorer

 DM I Hurtigskak

Øvrigt

danskskaksalg2

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media