Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Udsat kamp sæsonens største sejr

Jonny Hector_-Mads_Andersen_oktober_2016_foto_Martin_Noer

Den udsatte match mellem Nordkalotten og K 41 fra 3. runde er nu blevet spillet, og dermed er det nemmere at sammenligne holdenes resultater i Skakligaen.

 

(Foto af Nordkalottens topspiller Jonny Hector tv. mod Skanderborgs Mads Andersen. Fra ligaturneringens 1. runde i oktober 2016. Siddende i lyseblå bluse ses Jackie Andersen, Skanderborg. Foto: Martin Noer.)


Der var i øvrigt tale om rekordscore for indeværende sæson, idet Nordkalotten sejrede stort. 7,5 - 0,5 blev resultatet; det var Bo Garner Christensen der med remis mod Daniel V. Pedersen på bræt 6 sikrede, at K 41 ikke blev sendt hjem med et meget tidligt påskeæg.

 

Skal man på denne plads erindre om, at mobiltelefoner skal være slukket? Et af K 41's nederlag skyldes at en mobiltelefon ringede, fremgår det af divisionstuneringens hjemmeside.

 

Link til turneringstabellen

 

Mellem de fem første hold i ligaen er der nu et interval på et halvt point hele vejen: Brønshøj fører stadig med 23,5 derpå følger Philidor med 23, Jetsmark har 22,5 og Nordkalotten kom med storsejren op på 22. På femtepladsen SK 68 med 21,5 point.

 

I den anden halvdel har Skanderborg 20, Århus/Skolerne 19,5 og Hillerød 19.

 

På de to foreløbige nedrykningspladser finder vi Nordre med 17,6 og K 41 med 11,5. Men der mangler altså endnu tre runder.

 

Topopgør i sjette runde

I sjette runde af XtraCon-Skakligaen på søndag den 29. januar spiller Brønshøj hjemme mod Philidor i topopgøret. Og nummer tre og fire skal også møde hinanden, idet Jetsmark skal til Sjælland og møde Nordkalotten. Bemærk: Den kamp spilles ikke i Græsted men hos ØBRO i København.

 

K 41 spiller hjemme i Valby mod Hillerød.

 

I Jylland afvikles to kampe, det er lokalopgøret i kulturhovedstaden Aarhus, hvor Nordre og SK 68 mødes i Chess House. Det tredje Aarhushold, Århus/Skolerne skal på en lille rejse og på udebane møde Team Nordea Skanderborg.

 

Alle kampe indledes klokken 12.00 på søndag.

 

 

 

 

 

 

Kommende begivenheder

 DM i Skak 2018

ccc2018

 Fredericia 2018

 politiken cup

 Hurtig DM Senior

Afsluttede begivenheder

 Odense Mesterskabet 2017

 Hurtigskak DM 2017 Seniorer

 DM I Hurtigskak

Øvrigt

danskskaksalg2

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media