Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Læringskonsulent til skoleskakken

Skolernes skakdage

Er du en god formidler og med stort kendskab til skak og matematik? Så læs videre, for det er nøgleordene for den læringskonsulent, som Dansk Skoleskak søger. (foto fra skolernes skakdag)

 

Projektleder for læring i skoleskak-organisationen, Mikkel Nørgaard skriver uddybende om stillingen:

 

Læringskonsulent til Dansk Skoleskak
 
Har du en stærk faglig profil inden for et eller flere af områderne: Skak/skoleskak, matematik, online læring og vejledning af lærere/pædagoger? Og er du også en dygtig formidler med begejstring, drive og gennemslagskraft, så er du et godt bud på Dansk Skoleskaks næste læringskonsulent.
 
Dansk Skoleskak tilbyder en unik stilling i vores læringsteam, der arbejder systematisk med kvalitet og udvikling af skoleskak som læringsmetode på landets skoler. 
 
500 skoler, 1.000 lærere/pædagoger og 40.000 elever er allerede med, og flere står på spring. Det gør skoleskak til det mest udbredte læringstilbud ud over de almindelige fag, idet underviserne har 1-18 skemalagte timer om ugen til skoleskak.
 
Dansk Skoleskak leverer hele ”læringspakken” til skoler og kommuner: Uddannelse, koncepter, materialer, online læringsplatforme, rådgivning og læringsaktiviteter. Det er spændende, sjovt og udfordrende – og forhåbentligt et drømmejob for dig!
 
Arbejdsopgaver 

Udvikle og kvalificere trykte og online læringsprodukter  Undervise, coache og rådgive lærere/pædagoger i læring via skoleskak  Koordinere læringsprojekter rundt omkring i Danmark
 
Kvalifikationer

Du har en stærk faglig profil med mindst 5 års erfaring inden for et eller flere af områderne: Skak/skoleskak, matematik, online læring og vejledning af lærere/pædagoger, IT-kundskaber, kørekort samt gode mundtlige og skriftlige kompetencer   Du arbejder struktureret, er initiativrig og en ambitiøs holdspiller
 
Vi tilbyder

Unik stilling som læringskonsulent i en dynamisk organisation  Spændende arbejdsopgaver, ansvar og udviklingsmuligheder  Kompetente og engagerede kolleger, der glæder sig til at byde dig velkommen
 
Løn, arbejdstid m.v.

Stillingen er i udgangspunktet fuldtid, men angiv hvis du foretrækker en frikøbsordning mindst 3 dage om ugen. Løn efter kvalifikationer.

Arbejdsstedet er på Landskontoret i København og i læringsindsatser på skoler og i kommuner.
 
Ansøgningsfrist Vi skal have din korte og motiverede ansøgning senest 10. januar kl. 12

 

Vi holder samtaler i uge 3. Tiltrædelse snarest. 

 

Ansøg her

 

Hør mere om stillingen hos programleder Mikkel Nørgaard Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 2984 9874. 

 

Kommende begivenheder

 DM i Skak 2018

          

ccc2018

 Fredericia 2018

 politiken cup

 Hurtig DM Senior

Afsluttede begivenheder

 Odense Mesterskabet 2017

 Hurtigskak DM 2017 Seniorer

 DM I Hurtigskak

Øvrigt

danskskaksalg2

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media