Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Fire nye æresmedlemmer i Dansk Skoleskak

Fra Dansk Skoleskaks forretningsudvalg har skak.dk modtaget følgende om fire nye æresmedlemmer der alle blev hædret i forbindelse med DM i skoleskak i den forgangne weekend:

 

I forbindelse med det 43. DM i skoleskak fik Dansk Skoleskak hele fire nye æresmedlemmer.

 

Æren tilfaldt Stig Holten (Hinnerup, Aarhus), Erik Pontoppidan (Kirkebakken, Vejle), Per Bromann (Gislinge, Vestsjælland) og Kai Bjørnskov (Haderslev, Sønderjylland), og de blev fejret af de mange børn og voksne.

Alle fire æresmedlemmer har været markante lederskikkelser igennem flere årtier organisatorisk såvel som i trænergerningen. De har alle fire været kredsledere i en årrække, og Kai har tilmed været medlem af forretningsudvalget. Stig, Erik og Per har i adskillige år været fast inventar til DM for skolehold, som de ovenikøbet både har arrangeret og vundet, og samtidig har de tre været lige så flittige i rollen som turneringsledere til det individuelle DM. Endnu her i 2016! Kai har været med i skoleskakken siden starten, og over årene har han begået adskillige udgivelser, både bøger og nyhedsbrev. Her i 2016 er det imponerende 50 år siden, at han startede sit virke i skoleskakken! 


I sin tale til de nyudnævnte æresmedlemmer fremhævede formanden for Dansk Skoleskak, Jakob Rathlev, at to af dem endvidere har haft en afgørende betydning for organisationens ledende skikkelser i nyere tid. Det var nemlig Stig, som i sin tid fik engageret ham i det organisatoriske arbejde, mens det var Kai, som i sin tid fik engageret vores generalsekretær og tidligere formand Mads Jacobsen.

 

 

De fire nye æresmedlemmer af Dansk Skoleskak. Fra venstre: Stig Holten, Erik Pontoppidan, Per Bromann og Kai Bjørnskov. Foto: Dansk Skoleskak 


Stig, Erik, Per og Kai udvider et meget eksklusivt selskab, idet kun otte personer før dem er blevet udnævnt til æresmedlem af Dansk Skoleskak siden stiftelsen i 1960.

 

De nuværende 12 æresmedlemmer er:
– Børge Borgå
– Svend Svendsen
– Christian Ertbjerg
– John Dahlberg
– Jens-Erik Christensen
– Mogens Keinicke
– Ejnar Johansen
– Bjarne Søndergaard
– Stig Holten
– Erik Pontoppidan
– Per Bromann
– Kai Bjørnskov


Bortset fra Børge Borgå og Jens-Erik Christensen er alle æresmedlemmer nulevende. Stort til lykke til Stig, Erik, Per og Kai med en varm tak for en kæmpeflot indsats for skoleskakken igennem årene!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommende begivenheder

 DM i Skak 2018

ccc2018

 Fredericia 2018

 politiken cup

 Hurtig DM Senior

Afsluttede begivenheder

 Odense Mesterskabet 2017

 Hurtigskak DM 2017 Seniorer

 DM I Hurtigskak

Øvrigt

danskskaksalg2

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media