Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Sidste runde ved Ungdoms VM

I morges kl. 08:00 blev sidste runde spillet ved Ungdoms VM i Khanty-Mansiysk. Det har været en hård turnering for vores fire danske spillere, som samlet endte over 9 point under forventet score og med et ratingtab på 290 point. Holdkaptajn Leif Kristensen skriver fra den sidste runde, hvor der heller ikke var meget medgang:

 

11. runde: Ny hård dag

 

I U-14 mødte Filip med sort Emanuel Yahav Israel (2014), og de spillede Panovvarianten i Caro-Kann. Filip kom dårligt fra åbningen, men modstanderen var meget fredeligt indstillet – modstanderen lavede en positionel fejl, og Filip fik løberparret og positionel fordel. Filip vandt en kvalitet men kom i tidnød – det var svært for Filip at realisere fordelen på grund af svage bønder, men heldigvis begik modstanderen harikiri i tidnøden og gik ind i et matnet. Filip sluttede på 6½ points og blev placeret som nummer 24 af 75.

 

Thomas skal med sort spille mod Leif Hafstad England (1705), og det blev også en variant i Caro-Kann. Thomas udlignede i åbningen, men stillingen var ret død. De endte i et slutspil, som var en smule bedre for Thomas, men det mundede ud i remis. Thomas sluttede på 4 points og blev placeret som nummer 65 af 75. 


I U-18 skal Jesper have hvid mod Irakli Akhvlediani Georgien (2205), og de spillede Caro-Kann. Jesper spillede ikke midtspillet præcist og modstanderen fik en farlig fribonde i d-linjen. Herefter blev Jesper bare skubbet ud af banen. Jesper sluttede på 4½ points og blev placeret som nummer 47 af 65. 


I U-16 møder Bjarke med sort Valerio Carnicelli Italien (2329), og de spillede engelsk angreb i siciliansk. Bjarke spillede lidt upræcist i midtspillet, men modstanderen udnyttede det ikke, så stillingen var i balance – men desværre lavede Bjarke en fejl i dobbelttårnslutspil og kom ind i et matnet. Bjarke sluttede på 4½ points og blev placeret som nummer 65 af 88. 

 

 

VM er slut, hvilket de danske spillere vist er meget glade for... Foto: Leif Kristensen 

 

 

 

Link til hjemmesiden: http://wy2016.fide.com/

 

Link til Chess-results med alle resultater: HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommende begivenheder

 DM i Skak 2018

ccc2018

 Fredericia 2018

 politiken cup

 Hurtig DM Senior

Afsluttede begivenheder

 Odense Mesterskabet 2017

 Hurtigskak DM 2017 Seniorer

 DM I Hurtigskak

Øvrigt

danskskaksalg2

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media