Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Bundesligaen og Allsvenskan

Der er fuldt program i både Bundesligaen og Allsvenskan denne weekend. I Sverige spilles de afsluttende runder, og der er lagt op til en meget spændende afslutning.

 

Fredag tabte Rokaden Stockholm uden Peter Heine Nielsen, der er sekundant for Magnus Carlsen i Kandidatturneringen i London, til Limhamns SK, der dermed overtog førstepladsen. Limhamn har ikke nogen danske spillere på holdet, men man vil nikke genkendende til navne som Jonny Hector og Stellan Brynell.


Lund ASK stillede fredag op uden danske spillere, men de kan sagtens være med lørdag kl. 14.00, hvor næstsidste runde går i gang. Her vises kampene Team Viking - Limhamn og Rokaden Stockholm - Lund ASK live fra kl. 14.00.


Hvilke kampe der søndag vises live i Allsvenskan, vides ikke i skrivende stund, men oprykningskampen til Superettan mellem Växjö SK og SS Manhem II vil blive vist live fra kl. 12.00. Växjö SK kan stille med to danske spillere: FM Jacob Carstensen og FM Jakob Aabling-Thomsen. Indtil nu har Carstensen scoret 3½ af 4 og Aabling-Thomsen 2 af 2 for Växjö.


Allsvenskan: www.schack.se/?page_id=58

 

Växjö SK og SS Manhem II, søndag kl. 12.00: www.vaxjoschackklubb.se/live

 

ligaer

I Bundesligaen spilles 11. runde lørdag kl. 14.00 og 12. runde søndag kl. 10.00. Flere af de allerbedste spillere er jo optaget af Kandidatturneringen i London, men der vil givetvis være mange superstormestre til start alligevel. Måske verdensmester Viswanathan Anand spiller for de forsvarende mestre fra Baden-Baden?

 

Det bliver også spændende at se, hvor mange danskere, der kommer i aktion. Peter Heine Nielsen er som nævnt i London, men Sune Berg Hansen kan komme i kamp for Hamburg, Mads Andersen for Solingen og brødrene Bekker-Jensen for Norderstedt.


Bundesligaen: www.schachbundesliga.de


Bundesligaen Live-side: bundesliga.liveschach.net

 

Kommende begivenheder

 DM i Skak 2018

          

ccc2018

 Fredericia 2018

 politiken cup

 Hurtig DM Senior

Afsluttede begivenheder

 Odense Mesterskabet 2017

 Hurtigskak DM 2017 Seniorer

 DM I Hurtigskak

Øvrigt

danskskaksalg2

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media