Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Steen Juul Mortensen ny seniorchef

Senior-EM 2015_fotofraf_Arne_Bjrn_JrgensenSeniorskakken får ny organisator: Det bliver Steen Juul Mortensen, tidligere unionsformand gennem mere end 22 år, fordelt på to perioder.

(Steen Juul Mortensen med blå bluse og korslagte arme ved de sorte brikker, smiler venligt til fotografen, Arne Bjørn Jørgensen, under en seniorhold-turnering i Østrig).

 

Skakken for de ældste medlemmer - som der er mange af, da man nu allerede er senior som 50-årig - har i de seneste omkring ni år været i gode organisatoriske hænder hos Bent Sørensen. 

 

Bent Sørensen bebudede allerede under senior-DM i Køge for mere end et halvt år siden, at han ønskede at stoppe som seniorkoordinator, men gerne ventede til den rette afløser var fundet.

 

IM-titlen, der fulgte med bronzemedaljen ved senior-EM for nylig har formentlig givet endnu mere lyst til at spille, så Bent Sørensen vil stadig være et navn der figurerer her og i Skakbladet.

 

Med valget af Steen Juul Mortensen vil der fortsat være god styr på seniorskakken. Og man kan da lige bemærke, at det var i Steen Juuls tid som formand midt i 1990'erne, at Dansk Skak Union kom op på et femcifret medlemstal, da det rundede 10.000.

 

En god kontaktmulighed til seniorkoordinatoren er på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

De forskellige turneringer på seniorfronten kan du læse om her: Link til seniorsiden

Kommende begivenheder

 DM i Skak 2018

          

ccc2018

 Fredericia 2018

 politiken cup

 Hurtig DM Senior

Afsluttede begivenheder

 Odense Mesterskabet 2017

 Hurtigskak DM 2017 Seniorer

 DM I Hurtigskak

Øvrigt

danskskaksalg2

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media