Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Sommerskak i K41

Har man lyst til at deltage i et hyggeligt arrangement her i løbet af sommeren, og er bosiddende i københavnsområdet, så inviterer skakklubben K41 til en række endags arrangementer i løbet af sommeren, hvor alle skakspillere er velkomne. Fra Jan Bauner og Jan Løfberg fra Skakklubben K41, har skak.dk modtaget følgende pressemeddelelse:

 

Det er ingen hemmelighed, at Skakklubben K41 har været ude i voldsom turbulens. Medlemsflugt og dårlig økonomi har været ved at tage livet af den traditionsrige klub, der har vundet det danske holdmesterskab seks gange. Klubben er dog langtfra død og er også netop rykket op i Skakligaen igen.

 

 

K41 råder over egne lokaler på Mellemtoftevej 11 i Valby (50 meter fra Valby S-station)

 

Trods problemerne har vi været en af de mest aktive klubber herhjemme i den forgangne sæson, og det fortsætter den med at være i den kommende sæson 2016/17. Faktisk vil der denne sommer bliver skruet endnu mere op for aktivitetsniveauet:


Fredagslyn den 1. juli (mange bogpræmier).


Skak, mad og vin tirsdag den 5. juli (Skinke m/flødestuvet spinat og efterfølgende foredrag om sovjetisk skak i 1960erne)


Hurtigskak søndag den 10. juli (syv runders hurtigskak – 20 min. pr. spiller – med masser af præmier, spisning med stor EM-quiz og tips på EM-finalen, som vi ser sammen fra kl. 21).


Skak, mad og vin tirsdag den 12. juli (Oksefilet med kartoffelsalat og efterfølgende causeri om Kampklubbens og K41s historie ved gæstetaler Jørgen Hvenekilde og Jan Løfberg)


Skak, mad og vin tirsdag den 19. juli (Chili con carne og efterfølgende foredrag om danske skakpersonligheder, bl.a. Jens Enevoldsen, Erik Andersen og H. Norman-Hansen).


Fredagslyn den 5. august (mange bogpræmier).


Senere på sæsonen afvikles høst- og vinterturnering, og i ugerne 40 og 41 afholder K41 flere forskellige arrangementer i forbindelse med klubbens 75 års jubilæum.


Flere informationer om klubbens arrangementer på: http://www.k41.dk/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommende begivenheder

 DM i Skak 2018

ccc2018

 Fredericia 2018

 politiken cup

 Hurtig DM Senior

Afsluttede begivenheder

 Odense Mesterskabet 2017

 Hurtigskak DM 2017 Seniorer

 DM I Hurtigskak

Øvrigt

danskskaksalg2

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media