Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Slutspilsstudier

I forbindelse med skakfestivalen Xtracon Chess Open har arrangørerne lavet en konkurrence med fokus på slutspilsstudier. Tom Skovgaard, presseansvarlig ved Xtracon Chess Open fortæller: 

Den internationalt anerkendte danske slutspilstudiekomponist Steffen Slumstrup Nielsen har komponeret to originale slutspilstudier og doneret disse til Danmarks største skakturnering Xtracon Chess Open, som spilles 23. – 31. juli på Konventum i Helsingør.

 

Steffen Slumstrup Nielsen vandt i 2013 førstepræmien i "Jan Timman 60 Jubilee Tourney" i konkurrence med nogle af verdens bedste studiekomponister. Steffens vinderstudie blev vist af Timman i hans foredrag om slutspilstudier ved turneringen sidste år. Foto: Thomas Vestergaard

 

 

Den første af de to skakopgaver er offentliggjort på turneringens hjemmeside, og løsere af opgaven har chancen for at vinde en billet til foredraget med verdenselitespilleren, den tidligere VM-udfordrer Boris Gelfand, som besøger Xtracon Chess Open i forbindelse med udgivelsen af sin nye bog ” Dynamic Decision Making in Chess” på forlaget Quality Chess.

 

 


Opgaven lyder ”Hvid trækker og vinder”, og løsere skal indsende løsningen med angivelse af 7 træk senest lørdag d. 2. juli for at deltage i lodtrækningen om en billet til foredraget, som finder sted torsdag d. 28. juli kl. 20:00.

Yderligere information om konkurrencen, samt om Boris Gelfands foredrag, kan ses på turneringens hjemmeside http://xtraconchessopen.dk/, hvor der også kan ses et lille interview med studiekomponisten Steffen Slumstrup Nielsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommende begivenheder

 DM i Skak 2018

          

ccc2018

 Fredericia 2018

 politiken cup

 Hurtig DM Senior

Afsluttede begivenheder

 Odense Mesterskabet 2017

 Hurtigskak DM 2017 Seniorer

 DM I Hurtigskak

Øvrigt

danskskaksalg2

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media