Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Kåre Kristensen vandt Allerød K.O.

Allerd Knock_Out_2016_PalleRatingfavoritten Kåre Kristensen fra Nordkalotten vandt årets udgave af Allerød Knock Out hurtigturneringen efter 1-1 i finalen og armageddon-lyn mod Patrick Werner fra Schachfreunde Nordost Berlin, som er Allerøds venskabsklub.

(Foto fra semifinalerne. Forrest Martin Percivaldi med hvid mod Patrick Werner, mens det nærmest væggen er Dennis Jørgensen til venstre mod Kåre Kristensen. Foto Palle Skov)

 

Tyskeren kunne vælge farve og valgte at spille på gevinst med hvid, men Kåre Kristensens løberpar og lidt flere bønder afgjorde.

 

Kre Kristensen_Allerd_K.O_2016_Palle

På billedet ses spillerne inden det afgørende finale-lynparti. Turneringsleder Søren Bech Hansen stiller uret - og der blev for en gangs skyld klappet af en dommer: Det var 25. gang, Søren Bech Hansen var turneringsleder i den traditionsrige hurtigturnering!

 

Tredjepladsen gik til Martin Percivaldi fra Hillerød der besejrede Dennis Jørgensen, Øbro med 2-0. Martin Percivaldi var seedet toer, men tabte semifinalen til Patrick Werner - også dét opgør endte med afgørelse i et enkelt lynparti efter 1-1 i den ordinære match.

 

Link til turneringen

 

Der blev spillet tre knock out grupper med 16 spillere i hver.

 

Gruppe to blev vundet af Siegfried Groeger, Berlin, der slog Allerøds Ejgild Nielsen, som undervejs havde været i lynomkamp i alle sine hidtidige tre matcher og altså gået videre i dem alle. Tyskeren skulle dog ikke nyde noget af at komme i omkamp med Ejgild, men sikrede sig en matchsejr på 1,5 - 0,5.

 

K.O. gruppe tre blev vundet af Niels Højtved fra den arrangerende klub med finalesejr over Bjarke R. Winther.

 

Den øverste del af Schweizerturneringen, som de slagne spillere havner i efterhånden som man bliver knock-outet, blev vundet af Peter Olsen med 6 af 8.

Kommende begivenheder

 DM i Skak 2018

ccc2018

 Fredericia 2018

 politiken cup

 Hurtig DM Senior

Afsluttede begivenheder

 Odense Mesterskabet 2017

 Hurtigskak DM 2017 Seniorer

 DM I Hurtigskak

Øvrigt

danskskaksalg2

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media