Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Carlsen igen presset på hjemmebane

Aronian Carlsen_Norge_2016_S._Haubro

Der bydes på superskak i disse dage flere steder. Andetsteds på skak.dk kan man læse om Kasparovs deltagelse i en verdensklasse-lynturnering i USA, og i Norge slutter den stærke turnering Norway Chess med de fleste fra den øvrige elite i dag, fredag.

 

Verdensmester Magnus Carlsen har igen lidt svært ved at spille lige så overbevisende hjemme i Norge, som han gør i resten af verden. (Foto fra partiet Aronian - Carlsen er taget af Sigfred Haubro).

 

Carlsen kan stadig nå at vinde turneringen, da han inden sidste runde fredag deler førstepladsen med 5 af 8 med Aronian. Men armenieren vandt i sikker stil i 8. runde over netop Carlsen, som fik løberparret, men en elendig bondestilling, og senere røg der en officer. Det hele var overstået på 31 træk.

 

Link til liveskak

 

Grandelius fra_Norge_2016_S._Haubro

Sverigesmesteren Nils Grandelius, der kom med i Norway Chess ved at vinde kvalifikationsturneringen, er klar underhund i turneringen men kæmper godt mod verdenseliten, dog uden sejre.

 

Her foto (af Sigfred Haubro) fra et af Grandelius' remispartier, mod Li Chao, der kom med i turneringen efter et meget omtalt afbud fra Sergej Karjakin. Russeren foretrak at forberede sig på VM-matchen mod Carlsen i november, og mente at deltagelse i Norway Chess nu, mere end et halvt år før VM, ville forstyrre hans forberedelse! 

 

Anderledes tilfreds med invitationen var Li Chao: Kineseren udskød simpelthen sit bryllup, så han kunne deltage i turneringen i Stavanger.

 

Link til Norway Chess 

 

 

Kommende begivenheder

 DM i Skak 2018

          

ccc2018

 Fredericia 2018

 politiken cup

 Hurtig DM Senior

Afsluttede begivenheder

 Odense Mesterskabet 2017

 Hurtigskak DM 2017 Seniorer

 DM I Hurtigskak

Øvrigt

danskskaksalg2

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media