Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Lars-Henrik Bech Hansen æresmedlem

WP 20160327_19_58_13_Pro_LI 

Dansk Skak Union har udnævnt Lars-Henrik Bech Hansen til æresmedlem.

 

Udnævnelsen skete påskedag, søndag den 27. marts. (Foto Niels-Peter M. Jansen)

 

Bech Hansen har været formand i DSU i seks år fra 2009-15 og tidligere siddet i hovedbestyrelsen og haft tillidshverv i 1. hovedkreds samt en lang række funktioner som dommer både her og internationalt, og Lars Bech - som navnet er i daglig tale - har som international dommer (IA) også været turneringsleder i landsholdsklassen ved det stadig igangværende påskestævne i Svendborg.

 

En af de største indsatser som Lars-Henrik Bech Hansen har ydet er at udvikle og fastholde den succes, som Politiken Cup - fra sommeren 2016 XtraCon Chess Open - har været gennem mange år i sommerperioden. Seneste udgave i 2015 satte rekord med 431 spillere.

 

På billedet overrækker Dansk Skak Unions formand, Poul Jacobsen, beviset til Lars-Henrik Bech Hansen ved stævnefesten. Til venstre i billedet en af hovedarrangørerne ved DM, Niels Højgaard, Sydøstfyn.

 

 

Hovedbestyrelsens officielle begrundelse for æresmedlemskabet:

"HB har udnævnt tidligere formand Lars-Henrik Bech Hansen til æresmedlem af Dansk Skak Union. Det er begrundet i hans store arbejde for skakken i Danmark.


Ikke mindst som primus motor af Politiken Cup siden 1993. En turnering der har sat Danmark på skakverdenskortet. Både ved Politiken Cup og som arrangør af andre store turneringer har han været med til at hæve kvalitetsniveauet på danske turneringer. Også liveskakken har Lars været med til at udbrede herhjemme, primært via en massiv satsning på det ved Politiken Cup.


På IT-området har han været drivkraft bag udviklingen af nye systemer, der for alvor har bragt DSU ind i det nye årtusinde og et stykke videre med diverse administrative systemer. Lars-Henrik Bech Hansen var formand for DSU i 6 år og har før det siddet i HB i en længere årrække."

Kommende begivenheder

 DM i Skak 2018

ccc2018

 Fredericia 2018

 politiken cup

 Hurtig DM Senior

Afsluttede begivenheder

 Odense Mesterskabet 2017

 Hurtigskak DM 2017 Seniorer

 DM I Hurtigskak

Øvrigt

danskskaksalg2

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media