Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

DM-omkamp mellem Sune og Mads

curt vs_Mads

Der skal spilles omkamp om danmarksmesterskabet i skak mellem den forsvarende mester, Sune Berg Hansen og Mads Andersen.

 

Det blev klart påskedag efter små tre timers spil, da Sune Berg med de hvide brikker vandt over Mikkel Antonsen. Dermed nåede Sune Berg Hansen, der allerede i åbningsspillet fik en særdeles komfortabel stilling, op på 6,5 point af de ni partier.

 

Sune vs_Mikkel

Godt og vel en time tidligere havde Mads Andersen sikret sig mindst omkamp ved at spille remis mod Curt Hansen. Mads Andersen tog med sort en bonde på dronningfløjen med sin dronning, og Curt Hansen fandt ikke en bedre mulighed end at rykke et tårn frem og tilbage og true Mads Andersens dronning. Dermed blev det remis ved trækgentagelse.

 

På billederne, der er taget af Niels-Peter M. Jansen, ses øverst Curt Hansen mod Mads Andersen og nederst Sune Berg Hansen mod Mikkel Antonsen. IM Mikkel Antonsen kunne ved gevinst i dagens parti have opnået en stormesternorm.

 

Følg DM her

 

Omkamp om DM i hurtigskak 2. påskedag

Curt Hansen kom på 5,5 point, men Mads Andersen kom på 6,5 og selv om han har tabt indbyrdes parti allerede i anden runde til Sune Berg Hansen kan man ikke vinde DM på korrektion. Så der skal altså spilles omkamp ved ligestilling i turneringen.

 

Den kommer til at foregå i morgen, mandag, 2. påskedag som hurtigskak på spillestedet, hotel Svendborg. Tidspunkt er endnu ikke fastsat.

 

Ellen Fredericia har vundet kvinde-DM inden sidste runde

Kvinde-DM-klassen mangler en runde, men turneringens førsteplads er afgjort: Danmarksmester bliver Ellen Fredericia Nilssen, der har vundet alle sine seks partier og ikke vil kunne indhentes på førstepladsen.

 

I kandidatklassen fører Jesper Søndergaard Thybo inden sidste runde trods et nederlag til Martin Percivaldi i 6. og næstsidste runde. Thybo har 5 foran Mads Hansen og Martin Percivaldi begge 4,5. 

Kommende begivenheder

 DM i Skak 2018

          

ccc2018

 Fredericia 2018

 politiken cup

 Hurtig DM Senior

Afsluttede begivenheder

 Odense Mesterskabet 2017

 Hurtigskak DM 2017 Seniorer

 DM I Hurtigskak

Øvrigt

danskskaksalg2

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media