Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Philidor holdmestre før sidste runde

Liga. Salen._2016_afslut_lrdag_Palle

Skakklubben Philidor vandt lørdag det danske mesterskab for hold, XtraCon-Skakligaen. Der mangler ganske vist en runde, som spilles søndag den 6. marts, men med et forspring på 8,5 point kan Philidor ikke hentes.

 

Holdet stillede i ligaens næstsidste runde op med fem stormestre og tre internationale mestre og besejrede Hillerød med 6-2. På billedet ses i forgrunden opgøret på bræt 1 mellem Gawain Jones (Philidor) og Lars Schandorff (Hillerød), det endte remis. Dagens mand for Hillerød var Jens Østergaard, der besejrede GM Allan Stig Rasmussen efter 53 træk.

 

Skanderborg slog Brønshøj med samme cifre, 6-2. Slagsmålet i toppen mellem Svane og Tiger kunne få udenforstående til at tro, at vi er i dyreriget, men der var tale om en remis mellem IM Rasmus Svane og GM Tiger Hillarp-Persson.

 

Nordkalottens tre svenske spillere i toppen af holdet vandt alle i 5,5 - 2,5 sejren over Nordre. Nordres IM Igor Teplyi måtte på bræt et ned mod Jonny Hector.

 

Århus/Skolerne vandt 5-3 over ØBRO, der skal kæmpe for at forblive i rækken, da holdet har Philidor i sidste runde. På topbrættet pyntede Mads Smith Hansen dog på københavnernes resultat ved at besejre Bjørn Møller Ochsner.

 

Bundholdene Bov og Jetsmark spillede 4-4 i en hård match hvor sidste parti var en remis på bræt syv efter 111 træk. Bovs 1. bræt Giso Jahncke har spillet en fin holdturnering med flere udmærkede resultater. I dag gik det ud over IM Christian Kyndel Pedersen.

 

Flere resultater her

 

 

 

 

 

Kommende begivenheder

 DM i Skak 2018

          

ccc2018

 Fredericia 2018

 politiken cup

 Hurtig DM Senior

Afsluttede begivenheder

 Odense Mesterskabet 2017

 Hurtigskak DM 2017 Seniorer

 DM I Hurtigskak

Øvrigt

danskskaksalg2

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media