Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Herlev ude af divisionsturneringen

faelles

Mens sneplovene lørdag kører rundt i hvert fald i dele af landet, kan vi bringe en trist nyhed fra divisionsturneringen; en nyhed, som i begyndelsen af sagen også var relateret til snevejr.

 

For at gøre en lang historie lidt kortere: Herlev er udgået af divisionsturneringen fra 2. division gruppe et. Sagen skyldes, at Herlevs 1.hold aldrig nåede frem til Bornholm.

 

(På billedet ses en glad bornholmsk skakoplevelse: en international seniorturnering fra 2013 med så mange skakspillere, at der næsten ikke er plads til dem. Men det var nu også om sommeren...) 

 

Den lidt længere version:

Når vejret har noget med kampen at gøre skyldes det, at der er tale om en match, der skulle være spillet i 3. runde, 22.november 2015, mellem Bornholm og Herlev, men den blev aflyst på grund af vejret.

 

Derpå udsat til 7. februar i år, og altså igen aflyst. Følgerne af dén aflysning følger herunder, skrevet af turneringsleder for divisionsturneringen, Ivan Plougmann Madsen:

 

"Herlev valgte lørdag d 6/2 ensidigt at aflyse kampen planlagt til søndag d. 7/2 begrundet i mandefald på grund af sygdom.

 

Da der er 31 spillere på styrkelisten må det have været muligt at samle et hold på mindst 5 mand. Kampen kan ikke afvikles inden sidste runde.

 

At Herlev valgte at aflyse kampen uden at sikre, at kampen kunne afvikles på et andet tidspunkt betragtes som udeblivelse og Herlev er derfor udgået af divisionsturneringen...Holdets resultater udgår...", skriver turneringslederen.

 

Herlev tager beslutningen til efterretning

Der er tilføjet afsnit om hvordan afgørelsen eventuelt kan ankes.

 

Men ifølge Herlevs hjemmeside går klubben ikke videre med sagen. Formand Kenneth Nielsen skriver blandt andet:

 

- Som formand kan jeg kun tage beslutningen til efterretning selvom det er enormt ærgerligt. Til generalforsamlingen må vi lige evaluere 1. holdet og se hvad vi kan gøre bedre, skriver Herlevs formand.

 

Link til turneringstabel i 2.div. gr.1

Kommende begivenheder

 DM i Skak 2018

ccc2018

 Fredericia 2018

 politiken cup

 Hurtig DM Senior

Afsluttede begivenheder

 Odense Mesterskabet 2017

 Hurtigskak DM 2017 Seniorer

 DM I Hurtigskak

Øvrigt

danskskaksalg2

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media