Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Syvende runde i Skakligaen 7/2

 

pokalen

Syvende runde i XtraCon-Skakligaen afvikles søndag. Spændingen om førstepladsen er kun på det teoretiske plan, da Philidor har 11 points forspring (41) til Team Nordea Skanderborg (30) og Nordkalotten er nummer tre med 28,5.

 

Zoomer man ind på Thomas Vestergaards foto af førstepræmien, kan man se der står Helsinge mange gange i træk - mon Philidor overtager den rolle?!

 

Søndagens opgør: Philidor - Nordkalotten og ØBRO - Nordre. De to matcher spilles i ØBROs lokaler, Rosenvængets Allé 31, kælderen, København Ø.

 

Alle kampe indledes klokken 12.00.

 

Øvrige kampe: Jetsmark - Skanderborg, Bov - Århus/Skolerne og Brønshøj - Hillerød.

 

Spænding i 1. division gr. 1

I de underliggende divisioner er der afslutning søndag den 28. februar. Her er der spænding om oprykningen i blandt andet 1. division gruppe ét.

 

I 6. og næstsidste runde vandt Frem 7-1 over K41 2, som er isoleret i bunden, men dog denne gang stillede med fuldt hold. Tre gange i turneringen har K 41's andethold desværre ikke kunnet stille med otte spillere.

 

Frems storsejr bragte holdet på en delt førsteplads med K41 1. Begge har 31,5, skarpt forfulgt af Brønshøj 2 med 31. Brønshøj vandt i 6. runde 4,5 - 3,5 over K41 1.

 

Dermed kan spændingen om oprykning til ligaen næsten ikke blive større. Der er fælles afslutning søndag den 28. februar i Tåstrup.

 

SK 1968 kun på gæstevisit i 1.division

I 1. division gruppe to er SK 1968 allerede sikker på oprykning, selv om holdet skulle tabe 0-8 i sidste runde. Klubben vender dermed tilbage til Skakligaen efter bare en enkelt sæson i den næstbedste række.

 

Holdet har 38,5, mens Evans på andenpladsen har 27. Fælles afslutning for alle gruppens otte hold i Herning 28. februar.

 

Kommende begivenheder

 

ccc2018

 

Afsluttede begivenheder

 dm logo_2017_skak_dk

 Odense Mesterskabet 2017

 Hurtigskak DM 2017 Seniorer

 DM I Hurtigskak

 Aarhus Festuge 2017

 politiken cup

Øvrigt

danskskaksalg2

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media