Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Svenskerne rækker hånden frem

webbDSCN4173

Selv om de tæver Danmark i både holdskak ved EM og slår os ud af EM-kvalifikationen i fodbold findes der stadig flinke og rare svenskere.

 

Overskriften om at svenskerne rækker hånden frem betyder dog ikke at de giver op, men at arrangørerne af Mamø Open byder spillere fra Danmark velkommen, og har bedt om at få omtalt turneringen på skak.dk, da man meget gerne vil have flere danske spillere med i turneringen. (Foto fra turneringen sidste år af Anders Hansen, taget på spillestedet, Rådhussalen i Malmø).

 

Den traditionsrige Malmø Open 18.-20. december har i øjeblikket tilmelding fra syv stormestre. Førstepræmien er 12.000 kroner og der er fri tilmelding for GM og IM. Øvrige spillere 450 kroner. Svenske! Tilmelding inden 14/12, ellers bliver det 50 kroner dyrere.

 

En særlig invitation gælder for spillere under 1600 i rating. Der tilbydes en gruppe, MSF Open, med en førstepræmie på 2.000 kroner, og arrangørerne understreger i indbydelsen, at dén gruppe kun er for spillere fra de nordiske lande. I begge turneringer er der også ratingpræmier

 

Det er en udmærket mulighed for almindelige klubspillere for at komme ud at spille lidt internationalt, og hvor man ikke bare får tæv af en meget stærkere spiller uden at have haft en chance.

 

Begge grupper spiller syv runder "modificeret schweizer". Og betænkningstiden for både Malmø Open og gruppen for spillere under 1600 øges som turneringen skrider frem:

De første fire runder er der 55 minutter plus fem sekunder pr. træk til hver.

 

I de sidste tre runder, når spændingen om placeringer og præmier øges, fordobles betænkningstiden. Kun de sidste tre runder ELO-rates i Malmø Open, mens alle runder rates i MSF Open.

 

Link til turneringsindbydelsen her

 

Danske turneringer

Der spilles naturligvis også turneringer i Danmark, her kan man blandt andet orientere sig på skak.dk under turneringer.

 

En populær turnering i julen er udsolgt og med venteliste! Det drejer sig om Øbros CXU Nytår 2015, hvor loftet på 70 deltagere blev nået i slutningen af november. Der spilles syv runder på fire dage 27.-30. december.

 

Link til danske turneringsindbydelser

Kommende begivenheder

 DM i Skak 2018

ccc2018

 Fredericia 2018

 politiken cup

 Hurtig DM Senior

Afsluttede begivenheder

 Odense Mesterskabet 2017

 Hurtigskak DM 2017 Seniorer

 DM I Hurtigskak

Øvrigt

danskskaksalg2

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media