Spil skak online
på Skakserver.dk


























Jul hos Dansk Skaksalg
21. november 2012
Thomas Hauge Vestergård

Dansk Skaksalg ApS er klar til julehandlen med bl.a. Garry Kasparovs ”Livet er et skakspil” til 299, - kr., GM Jacob Aagaards nyeste bog ”Grandmaster Preparation - Positional Play” til 275,- kr. og en lille rejse skakcomputer ”Micro Travel” på tilbud til kun 299,- kr.


Garry Kasparovs ”Livet er et skakspil” til 299, - kr.

Efter at Skaksalget de sidste år har haft et par ledelsesskift, har selskabets bestyrelse vedtaget, at de nu selv vil stå for driften i en overgangsperiode.  Dette betyder bl.a. at DSUs kasserer René Baarup-Christensen står for regnskabet og forsendelser fra lageret i Kolding og at DSUs formand Lars-Henrik Bech Hansen står for indkøb og hjemmeside.
 
Alle varer kan som vanligt bestilles på hjemmesiden: www.skaksalg.dk.  Derudover sidder kartoteksfører Bjørn Laursen klar til at modtage telefoniske henvendelser på 51 54 33 23 alle hverdage fra 11 til 16. Fredage dog kun til kl. 15.00. Der er således fuld gang i Dansk Skaksalg ApS og vi vil løbende her på hjemmesiden fortælle om nye bøger og tilbud.
 
Når man besøger www.skaksalg.dk, vil man finde mange bøger, der i forbindelse med flytningen er sat ned i pris, men der er også tilbud på materialer, f.eks. de gedigne skakbrætter i svær karton, hvor brættet med 50 mm felter kun koster 90,- kr.

En oplagt gaveide til en skakspiller er selvfølgelig også et gavekort til Dansk Skaksalg, selv det kan bestilles fra hjemmesiden.
 
Se mere på www.skaksalg.dk

Læs også:
Nyhedsbrev kvindeskak
28. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Den afgående kvindelandstræner Thorbjørn Bromann skriver nyhedsbrev om dansk kvindeskak.

Stem på Årets Skakspiller 2012
27. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Så er det for fjerde gang op til Dansk Skak Unions medlemmer at vælge Årets Skakspiller.

Jule- & Nytårsskak
25. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Juleferien er som altid en travl skaktid, både i udlandet og herhjemme.  Torsdag starter flere turneringer med dansk deltagelse.

Glædelig Jul!
24. december 2012
Lars-Henrik Bech Hansen

Dansk Skak Union ønsker alle skakspillere en rigtig glædelig Jul og håber at juleferien også vil give tid til at spille lidt skak.

Hovedbestyrelsesmødet den 4. november 2012
23. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Referatet af Hovedbestyrelsesmødet den 4. november 2012 med tilhørende bilag kan nu downloades her fra siden.

Årets Skakspiller 2012
19. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

For fjerde gang er det op til DSUs medlemmer at vælge årets danske Skakspiller, der indtil 2008 blev udnævnt af de danske skakjournalister. Vær med til at nominere kandidater.

Jacob Aagaard kommentator til DM 2013
18. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Tilmeldingen til DM 2013 er åben, lige nu er kun den forsvarende mester GM Sune Berg Hansen og IM Jakob Vang Glud tilmeldt. GM Jacob Aagaard vil være kommentator ved DM 2013 sammen med Per Andreasen.

Senior - Junior 149 - 131
15. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Rutinen trak det længste strå ved dagens dobbeltturnering Senior mod Junior. Men det var tæt. I København vandt juniorerne, mens seniorerne var bedst i Randers.

Senior mod Junior
13. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Lørdag spilles der Senior mod Junior turnering i Randers og København. Begge steder vises partierne live på internettet.

Magnus Carlsen vandt i London
12. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Magnus Carlsen vandt London Chess Classic og sætter samtidig ratingrekord. 2861 vil der stå ud for nordmandens navn på næste verdensrangliste. Eksverdensmester Vladimir Kramnik overtager andenpladsen og er igen over 2800 i rating.

Flere artikler