Spil skak online
på Skakserver.dk


IM Karsten Rasmussen fører i Horsens
21. juli 2012
Thomas Hauge Vestergård

Lidt over midtvejs i Horsens Lang Weekend er der kun en spiller tilbage med maksimumpoint.

Vi har modtaget nedenstående fra arrangørerne.

Af Eigil Straarup
IM Karsten Rasmussen fører i Horsens
I går blev tredje og fjerde runde af Horsens Lang Weekend afviklet. Eneste mand med maksimale fire points er IM Karsten Rasmussen, så hvem ved om IM-forbandelsen er ved at blive brudt i Horsens? Selv om der har været internationale mestre med i Horsens i adskillige år, så er der aldrig en IM’er, der har vundet ”Den Lange”. Nu kan det altså være, at Karsten Rasmussen ændrer på det.

Man kan heller ikke udelukke, at IM Jakob Vang Glud vinder turneringen. Han spillede sig op i går aftes med en flot sejr over WIM Nina Højberg, og han er nu én af fem mand, der ligger lige i hælene på Karsten med 3,5 points.

IM Karsten Rasmussen fører i Horsens med 4/4 og er derfor i skrivende stund favorit til at vinde Horsens Lang Weekend anno 2012.

Følg med på live-dækningen igen i dag, hvor ungdomslandstræner Mads Boe kommenterer live-partierne på spillestedet, hvilket I også kan se på video via Horsens Skakforenings hjemmeside www.horsensskakforening.dk

Eigil Straarup

Læs også:
Nyhedsbrev kvindeskak
28. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Den afgående kvindelandstræner Thorbjørn Bromann skriver nyhedsbrev om dansk kvindeskak.

Stem på Årets Skakspiller 2012
27. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Så er det for fjerde gang op til Dansk Skak Unions medlemmer at vælge Årets Skakspiller.

Jule- & Nytårsskak
25. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Juleferien er som altid en travl skaktid, både i udlandet og herhjemme.  Torsdag starter flere turneringer med dansk deltagelse.

Glædelig Jul!
24. december 2012
Lars-Henrik Bech Hansen

Dansk Skak Union ønsker alle skakspillere en rigtig glædelig Jul og håber at juleferien også vil give tid til at spille lidt skak.

Hovedbestyrelsesmødet den 4. november 2012
23. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Referatet af Hovedbestyrelsesmødet den 4. november 2012 med tilhørende bilag kan nu downloades her fra siden.

Årets Skakspiller 2012
19. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

For fjerde gang er det op til DSUs medlemmer at vælge årets danske Skakspiller, der indtil 2008 blev udnævnt af de danske skakjournalister. Vær med til at nominere kandidater.

Jacob Aagaard kommentator til DM 2013
18. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Tilmeldingen til DM 2013 er åben, lige nu er kun den forsvarende mester GM Sune Berg Hansen og IM Jakob Vang Glud tilmeldt. GM Jacob Aagaard vil være kommentator ved DM 2013 sammen med Per Andreasen.

Senior - Junior 149 - 131
15. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Rutinen trak det længste strå ved dagens dobbeltturnering Senior mod Junior. Men det var tæt. I København vandt juniorerne, mens seniorerne var bedst i Randers.

Senior mod Junior
13. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Lørdag spilles der Senior mod Junior turnering i Randers og København. Begge steder vises partierne live på internettet.

Magnus Carlsen vandt i London
12. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Magnus Carlsen vandt London Chess Classic og sætter samtidig ratingrekord. 2861 vil der stå ud for nordmandens navn på næste verdensrangliste. Eksverdensmester Vladimir Kramnik overtager andenpladsen og er igen over 2800 i rating.

Flere artikler