Spil skak online
på Skakserver.dk


Pigeskak
4. juni 2012
Thomas Hauge Vestergård

Dansk Skak Unions kvindeudvalg har bedt hjemmesiden bringe følgende:

Vær med til at fremme pigeskakken i Danmark!
Udvalget til støtte og fremme af pige- og kvindeskak søger efter skakklubber i hele landet, som kunne være interesserede i at deltage i pigeskakarrangementer i den kommende sæson.

Kvindeudvalget vil i samarbejde med Dansk Skoleskak forsøge at invitere piger fra skoleskakken til at lære skakspillet og andre piger bedre at kende i klubber rundt om i landet. Derfor planlægger vi en aktivitetsdag (med skak og andre aktiviteter for piger). Tanken er at give pigerne en god oplevelse, som kan fremme lysten til at spille skak.

Hvert arrangement bliver planlagt sammen med den enkelte klub. Vi bliver glade for alle indkomne ansøgninger, som bedes sendt til kvindeudvalg@skak.dk

Hvis der sidder nogle skakspillere (eller andre) som gerne vil være frivillig til et sådan arrangement (uden at hele klubben er med), hører vi også gerne fra jer, da vi regner med at skulle bruge mange hænder.

Kontakt: kvindeudvalg@skak.dk.

På vegne af Kvindeudvalget

Oksana Vovk (formand)

Læs også:
Nyhedsbrev kvindeskak
28. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Den afgående kvindelandstræner Thorbjørn Bromann skriver nyhedsbrev om dansk kvindeskak.

Stem på Årets Skakspiller 2012
27. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Så er det for fjerde gang op til Dansk Skak Unions medlemmer at vælge Årets Skakspiller.

Jule- & Nytårsskak
25. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Juleferien er som altid en travl skaktid, både i udlandet og herhjemme.  Torsdag starter flere turneringer med dansk deltagelse.

Glædelig Jul!
24. december 2012
Lars-Henrik Bech Hansen

Dansk Skak Union ønsker alle skakspillere en rigtig glædelig Jul og håber at juleferien også vil give tid til at spille lidt skak.

Hovedbestyrelsesmødet den 4. november 2012
23. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Referatet af Hovedbestyrelsesmødet den 4. november 2012 med tilhørende bilag kan nu downloades her fra siden.

Årets Skakspiller 2012
19. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

For fjerde gang er det op til DSUs medlemmer at vælge årets danske Skakspiller, der indtil 2008 blev udnævnt af de danske skakjournalister. Vær med til at nominere kandidater.

Jacob Aagaard kommentator til DM 2013
18. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Tilmeldingen til DM 2013 er åben, lige nu er kun den forsvarende mester GM Sune Berg Hansen og IM Jakob Vang Glud tilmeldt. GM Jacob Aagaard vil være kommentator ved DM 2013 sammen med Per Andreasen.

Senior - Junior 149 - 131
15. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Rutinen trak det længste strå ved dagens dobbeltturnering Senior mod Junior. Men det var tæt. I København vandt juniorerne, mens seniorerne var bedst i Randers.

Senior mod Junior
13. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Lørdag spilles der Senior mod Junior turnering i Randers og København. Begge steder vises partierne live på internettet.

Magnus Carlsen vandt i London
12. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Magnus Carlsen vandt London Chess Classic og sætter samtidig ratingrekord. 2861 vil der stå ud for nordmandens navn på næste verdensrangliste. Eksverdensmester Vladimir Kramnik overtager andenpladsen og er igen over 2800 i rating.

Flere artikler