Spil skak online
på Skakserver.dk


Slagtilbud og vind et gavekort
29. maj 2012
Thomas Hauge Vestergård

Dansk Skaksalgs daglige leder, Trine Treppendahl, har bedst os bringe følgende:

Vind gavekort!
Det er ved at være sidste chance for at være med i lodtrækningen om gavekort til Skaksalget. Gå ind på Dansk Skaksalgs Facebookside og klik på "Synes godt om".

Den 1. juni 2012 bliver der trukket lod om 3 gavekort á 100 kr. blandt alle der ”Synes godt om” Dansk Skaksalg på Facebook.

Der vil endvidere blive trukket lod om endnu et gavekort på 100 kr. bland alle, der deler denne besked på deres egen eller f.eks. på deres klubs facebookside.

Slagtilbud:

Zenon Franco: Winning Chess Explained. Prisen er 100 kr. (før 189 kr.)
Zenon Franco har kommenteret toppartier i mere end 25 år. I Winning Chess Explained trækker han på sin store erfaring og præsenterer 50 instruktive partier, der illustrerer en bred vifte af skakidéer.

Centrale temaer bliver illustreret med flere partier, således at læseren får en velfunderet forståelse for de relevante idéer og udvikler evnen til at forudse problemer før de opstår og sætter ham i stand til at træffe de rigtige beslutninger ved brættet. Blandt emnerne er: Bondeofre, kvalitetsofre, kunsten at manøvrere, de to svagheder, permanente kontra midlertidige fordele, omgruppering, ”mystiske” afbytninger, at fratage modstanderen felter og gennembrud i centrum.

Paraguayanske Zenon Franco er stormester og bor nu I Spanien. Han er en erfaren skaktræner, hvis mest berømte elev Paco Vallejo nu er blandt verdens førende stormestre.

Zenon Franco: The Art of Attacking Chess. Prisen er 100 kr. (før 229 kr.)
Alle skakspillere elsker at spille et harmonisk angrebsparti, der flyder fra start til slut garneret med spektakulære idéer og ofre. Imidlertid er det kun de færreste, der kan gøre det regelmæssigt, og for de fleste er samlingen af mislykkede mesterværker langt større end samlingen af kreative succeser.

Medfødt talent spiller en vigtig rolle, men mange af de evner, angrebsskak kræver, kan læres ved studier og øvelse. I denne bog har en af verdens førende kommentatorer udvalgt 33 fremragende eksempler og forklaret dem på en måde, der fjerner mystikken.

Vi ser, hvordan beslutningen om at angribe bliver taget og hvilke positionelle faktorer der retfærdiggør denne beslutning. Vi betragter enten en gradvis angrebsopbygning eller en lynhurtig storm og forstår hvorfor den ene eller anden tilgang var nødvendig. Endelig bevidner vi den afsluttende udførelse af taktiske stød.

For at sikre at vi virkelig har forstået idéerne, præsenterer Franco os for et rigt udvalg af øvelser, hvor vi selv udfører heltegerningerne.

Venlige hilsner

Trine Treppendahl

Se mere her: www.skaksalg.synonym.dk
Dansk Skaksalg på Facebook

Nyhedsbrev kvindeskak
28. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Den afgående kvindelandstræner Thorbjørn Bromann skriver nyhedsbrev om dansk kvindeskak.

Stem på Årets Skakspiller 2012
27. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Så er det for fjerde gang op til Dansk Skak Unions medlemmer at vælge Årets Skakspiller.

Jule- & Nytårsskak
25. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Juleferien er som altid en travl skaktid, både i udlandet og herhjemme.  Torsdag starter flere turneringer med dansk deltagelse.

Glædelig Jul!
24. december 2012
Lars-Henrik Bech Hansen

Dansk Skak Union ønsker alle skakspillere en rigtig glædelig Jul og håber at juleferien også vil give tid til at spille lidt skak.

Hovedbestyrelsesmødet den 4. november 2012
23. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Referatet af Hovedbestyrelsesmødet den 4. november 2012 med tilhørende bilag kan nu downloades her fra siden.

Årets Skakspiller 2012
19. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

For fjerde gang er det op til DSUs medlemmer at vælge årets danske Skakspiller, der indtil 2008 blev udnævnt af de danske skakjournalister. Vær med til at nominere kandidater.

Jacob Aagaard kommentator til DM 2013
18. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Tilmeldingen til DM 2013 er åben, lige nu er kun den forsvarende mester GM Sune Berg Hansen og IM Jakob Vang Glud tilmeldt. GM Jacob Aagaard vil være kommentator ved DM 2013 sammen med Per Andreasen.

Senior - Junior 149 - 131
15. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Rutinen trak det længste strå ved dagens dobbeltturnering Senior mod Junior. Men det var tæt. I København vandt juniorerne, mens seniorerne var bedst i Randers.

Senior mod Junior
13. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Lørdag spilles der Senior mod Junior turnering i Randers og København. Begge steder vises partierne live på internettet.

Magnus Carlsen vandt i London
12. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Magnus Carlsen vandt London Chess Classic og sætter samtidig ratingrekord. 2861 vil der stå ud for nordmandens navn på næste verdensrangliste. Eksverdensmester Vladimir Kramnik overtager andenpladsen og er igen over 2800 i rating.

Flere artikler