Spil skak online
på Skakserver.dk


Live på divisionsskak.dk
3. marts 2012
Thomas Hauge Vestergård

Når Dansk Skak Union vil vise alle partier i den afsluttende dobbeltrunde i XtraCon-Skakligaen live, giver det selvfølgelig tekniske udfordringer. Divisionsskak.dk er klar med en helt ny live-visning, der får premiere søndag. Divisionsturneringsleder Per Rasmussen og Verner Christensen står bag det nye tiltag.

Per Rasmussen fortæller:
Som en nyskabelse på divisionssiden, er det nu muligt at følge afslutningen i 2 division gruppe 2, hvor der vil være liveopdatering af resultaterne, således at man altid har den aktuelle stilling, uanset hvor mange eller hvor få partier der ikke er færdige. Disse kampe vil være markeret med gult i kampoversigten.

Fra 2 division gruppe 3 vil det være muligt at følge 3 kampe live fra www.divisionsskak.dk ved at vælge live/relive i menuen, eller direkte via www.divisionsskak.dk/holdarkiv/div1112/live/

Der vises 3 kampe live, og resultaterne vil blive opdateret løbende, så man også her kan følge den aktuelle stilling i gruppen, disse kampe vil også være markeret med gult i kampoversigten.

Det er også muligt fra den nye live/relive side at gennemspille alle kampe/partier fra XtraCon-Skakligaen, samt fra enkelte divisionskampe, hvor divisionsturneringslederen har modtaget en PGN fil med partierne.

Per Rasmussen

Stillinger, statistik med meget mere, se: www.divisionsskak.dk

Læs også:
Nyhedsbrev kvindeskak
28. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Den afgående kvindelandstræner Thorbjørn Bromann skriver nyhedsbrev om dansk kvindeskak.

Stem på Årets Skakspiller 2012
27. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Så er det for fjerde gang op til Dansk Skak Unions medlemmer at vælge Årets Skakspiller.

Jule- & Nytårsskak
25. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Juleferien er som altid en travl skaktid, både i udlandet og herhjemme.  Torsdag starter flere turneringer med dansk deltagelse.

Glædelig Jul!
24. december 2012
Lars-Henrik Bech Hansen

Dansk Skak Union ønsker alle skakspillere en rigtig glædelig Jul og håber at juleferien også vil give tid til at spille lidt skak.

Hovedbestyrelsesmødet den 4. november 2012
23. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Referatet af Hovedbestyrelsesmødet den 4. november 2012 med tilhørende bilag kan nu downloades her fra siden.

Årets Skakspiller 2012
19. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

For fjerde gang er det op til DSUs medlemmer at vælge årets danske Skakspiller, der indtil 2008 blev udnævnt af de danske skakjournalister. Vær med til at nominere kandidater.

Jacob Aagaard kommentator til DM 2013
18. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Tilmeldingen til DM 2013 er åben, lige nu er kun den forsvarende mester GM Sune Berg Hansen og IM Jakob Vang Glud tilmeldt. GM Jacob Aagaard vil være kommentator ved DM 2013 sammen med Per Andreasen.

Senior - Junior 149 - 131
15. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Rutinen trak det længste strå ved dagens dobbeltturnering Senior mod Junior. Men det var tæt. I København vandt juniorerne, mens seniorerne var bedst i Randers.

Senior mod Junior
13. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Lørdag spilles der Senior mod Junior turnering i Randers og København. Begge steder vises partierne live på internettet.

Magnus Carlsen vandt i London
12. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Magnus Carlsen vandt London Chess Classic og sætter samtidig ratingrekord. 2861 vil der stå ud for nordmandens navn på næste verdensrangliste. Eksverdensmester Vladimir Kramnik overtager andenpladsen og er igen over 2800 i rating.

Flere artikler