Spil skak online
på Skakserver.dk


Ugens tilbud hos Dansk Skaksalg
23. januar 2012
Thomas Hauge Vestergård

Dansk Skaksalgs daglige leder, Trine Treppendahl, fortæller om denne uges tilbud:

Denne uges slagtilbud er den inspirerende “Tactics in the Chess Opening 2” af A.C. Tak og Friso Nijboer, 2004. Den fås i denne uge til kun 135,- (normalpris 195,-).

Taktik, tricks og fælder!
Alle skakspillere holder af at vinde, men intet kan sammenlignes med glæden ved at vinde med en smart taktisk vending. De åbne spil (1.e4 e5) har mere end nogen anden del af åbningsspektret givet anledning til spektakulære miniaturer og fascinerende ofre. Og findes der noget smukkere end en romantisk slagudveksling i Kongegambit eller de moderne klassikere som Kasparov, Short og Shirov og andre slagsbrødre har stået for?

I denne bog har åbingseksperterne Tak og Nijboer udvalgt og kommenteret mere end 250 partier med 1.e4 e5, der er fyldt med uventede taktiske pointer og storslåede overraskelsesangreb. Du kan vælge at nærstudere disse partier eller bare nyde dem, men i begge tilfælde vil de gøre dig til en stærkere spiller!

“Tactics in the Chess Opening” er en serie på 6 bøger, der præsenterer taktiske temaer og typiske fælder i alle de vigtigste åbninger. Bøgerne skærper sansen for at angribe tidligt i partiet såvel som at undgå faldgruberne i åbningen. Bind 1 omhandler Siciliansk, Bind 2 altså de åbne spil, Bind 3 Fransk, Bind 4 Dronningegambit, Bind 5 indiske forsvar og Bind 6 gambitter og fløjåbninger.

Trine Treppendahl

Se mere her: www.skaksalg.synonym.dk

Læs også:
Nyhedsbrev kvindeskak
28. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Den afgående kvindelandstræner Thorbjørn Bromann skriver nyhedsbrev om dansk kvindeskak.

Stem på Årets Skakspiller 2012
27. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Så er det for fjerde gang op til Dansk Skak Unions medlemmer at vælge Årets Skakspiller.

Jule- & Nytårsskak
25. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Juleferien er som altid en travl skaktid, både i udlandet og herhjemme.  Torsdag starter flere turneringer med dansk deltagelse.

Glædelig Jul!
24. december 2012
Lars-Henrik Bech Hansen

Dansk Skak Union ønsker alle skakspillere en rigtig glædelig Jul og håber at juleferien også vil give tid til at spille lidt skak.

Hovedbestyrelsesmødet den 4. november 2012
23. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Referatet af Hovedbestyrelsesmødet den 4. november 2012 med tilhørende bilag kan nu downloades her fra siden.

Årets Skakspiller 2012
19. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

For fjerde gang er det op til DSUs medlemmer at vælge årets danske Skakspiller, der indtil 2008 blev udnævnt af de danske skakjournalister. Vær med til at nominere kandidater.

Jacob Aagaard kommentator til DM 2013
18. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Tilmeldingen til DM 2013 er åben, lige nu er kun den forsvarende mester GM Sune Berg Hansen og IM Jakob Vang Glud tilmeldt. GM Jacob Aagaard vil være kommentator ved DM 2013 sammen med Per Andreasen.

Senior - Junior 149 - 131
15. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Rutinen trak det længste strå ved dagens dobbeltturnering Senior mod Junior. Men det var tæt. I København vandt juniorerne, mens seniorerne var bedst i Randers.

Senior mod Junior
13. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Lørdag spilles der Senior mod Junior turnering i Randers og København. Begge steder vises partierne live på internettet.

Magnus Carlsen vandt i London
12. december 2012
Thomas Hauge Vestergård

Magnus Carlsen vandt London Chess Classic og sætter samtidig ratingrekord. 2861 vil der stå ud for nordmandens navn på næste verdensrangliste. Eksverdensmester Vladimir Kramnik overtager andenpladsen og er igen over 2800 i rating.

Flere artikler