Spil skak online
på Skakserver.dk


Sådan bliver du medlem af Dansk Skak Union
Du kan blive medlem af Dansk Skak Union på tre måder, enten via den lokale skakklub, som enkeltmedlem eller som netmedlem.

Som medlem af Dansk Skak Union via en skakklub eller som enkeltmedlem får du:

Som netmedlem får du:

  • Ubegrænset adgang til at spille skak på Skak.dk, DSU's skakklub på nettet.

Via den lokale skakklub
Ved at melde dig ind i Dansk Skak Union via den lokale skakklub kan du, udover DSU's fortræffelige medlemsgoder, også få del i de spændende og sociale aktiviteter som skakklubberne byder på, herunder holdturneringen i den lokale hovedkreds.

Ved du ikke lige hvilke skakklubber der er i netop dit nærområde, så indtast dit postnr. og by samt din email-adresse nedenfor og du vil modtage en liste over de nærmeste skakklubber inklusive adresser og kontaktpersoner.

 

Postnummer

By

Navn (ikke obl.)

Email-adresse

 

 

Enkeltmedlem
Du kan også, hvis du ikke har tid eller mulighed for at deltage i den lokale skakklubs aktiviteter, melde dig direkte ind i Dansk Skak Union og således blive enkeltmedlem. Dette gør du ved at sende en email med oplysninger om dit navn, adresse, telefonnummer og fødselsdato til kartoteksfører Bjørn Laursen.

Det årlige medlemskontingentet for enkeltmedlemmer udgør:
Børnemedlem (0-14 år) kr. 290,-
Ungdomsmedlem (15-20 år) kr. 460,-
Voksenmedlem (21-64 år) kr. 540,-
Seniormedlem (65-?? år) kr. 460,-

Man er børnemedlem til og med hele det år man fylder 14 år og ungdomsmedlem til og med hele det år man fylder 20 år. Man bliver seniormedlem fra og med det kvartal man fylder 65 år.

Medlemskab tegnes for et helt år ad gangen

Netmedlem
Endelig kan du, hvis du udelukkende er interesseret i at dyrke skak på Internet, melde dig ind i Dansk Skak Union som netmedlem. Dette gør du ved at gå til www.skak.dk og vælge menuen "Tilmeld dig nu", og når du har indtastet dine personlige oplysninger modtager du en e-mail med information om betaling af dit kontingent som netmedlem, det koster 150,- kr. for et års medlemskab. Du har ca. 8 dage til at betale, men du kan øjeblikkeligt få adgang til at spille skak og benytte andre tilbud på Dansk Skak Union's skakklub på nettet: Skak.dk.

NB! Er du under 16, kan du blive netmedlem gratis indtil og med det år, du fylder 16 år. Tilmeld dig blot som beskrevet lige ovenfor og følg vejledningen i den e-mail, du modtager.

Medlemsoplysninger 
Som medlem af Dansk Skak Union accepterer du, at Dansk Skak Union lægger dit navn, i den form du har registreret det hos Dansk Skak Union, dit ratingtal, dit klubtilhørsforhold, din medlemskategori samt turneringsinformation og -resultater, herunder for holdturneringen, på Dansk Skak Union's websider på Internet.
 
Dansk Skak Union lægger ikke din kontaktinformation (adresse, telefonnummer, e-mailadresse mv.) på Internet, medmindre du ifm. tillidshverv eller turneringstilmeldinger o.lign. frivilligt giver sådanne informationer til Dansk Skak Union til brug på websiderne.
Skakbladet
Dansk Skak Unions trykte medlemsblad. Det udkommer 6 gange om året.
Ratinglister
Senest opdaterede danske ratinglister pr. 01.04.2013, Elo-lister pr. 01.04.2013.